Nyimpen energi, miwiti kene

Babagan awake dhewe

Heating & jampel solusi, mung kanggo kowe

SHANGHAI PAMAENS TECHNOLOGY CO., LTD spesialisasi ing R & D, produksi lan dodolan panas nyimpen energi lan produk jampel. PAMAENS menehi instalasi, latihan lan layanan siji-mandeg sawise-sale. PAMAENS wis dadi pimpinan ing lapangan aplikasi kanggo teknologi panas nyimpen energi industri ing China lan luar negeri.

produk utama kita kalebu Jaket jampel, tank & drum pemanas, pemanas infrared, pemanas isi, pemanas saka kumparan, pemanas bentuk pipa, band mesin ingkang ndamel benter Keramik, mica band mesin ingkang ndamel benter, matak-in mesin ingkang ndamel benter, online digawe adhem mesin ingkang ndamel benter lan banyu adhem pemanas band etc.

PAMAENS entuk ISO9001 CE lan RoHS sertifikat. Iku ditrapake test ketat lan kontrol liwat saben bagéan siji saka produk uga saben langkah Processing. Produk sing didol kanggo Eropah, Amérika, Timur Tengah, South Eastern Asian, Australia, Jepang, Rusia lan sapiturute

Yen sampeyan perlu solusi industri ... We kasedhiya kanggo sampeyan

We nyedhiyani solusi inovatif kanggo kemajuan sustainable. Kita profesional tim dianggo kanggo nambah produktivitas lan biaya efektifitas ing pasar

Contact Us

WhatsApp Online Chat !