Nyimpen energi, miwiti kene

Babagan awake dhewe

SHANGHAI PAMAENS TECHNOLOGY CO., LTD, spesialisasi ing R & D, produksi lan dodolan panas nyimpen energi lan produk jampel. PAMAENS menehi instalasi, latihan lan layanan siji-mandeg sawise-sale. PAMAENS wis dadi pimpinan ing lapangan aplikasi kanggo teknologi panas nyimpen energi industri ing China lan luar negeri.

produk utama kita kalebu Jaket jampel, tank & drum pemanas, pemanas infrared, pemanas isi, pemanas saka kumparan, pemanas bentuk pipa, band mesin ingkang ndamel benter Keramik, mica band mesin ingkang ndamel benter, matak-in mesin ingkang ndamel benter, online digawe adhem mesin ingkang ndamel benter lan banyu adhem pemanas band etc.

/babagan awake dhewe/

The Jaket jampel, tank & panas drum Jaket lan pemanas infrared kita dikembangaké ora mung nemen ngurangi konsumsi energi, liwat nambah efficiency termal, ningkataken mutu produk lan lingkungan apa. Kajaba iku, kita produk sing aman kanggo panggunaan, loropaken kanggo lingkungan, gampang kanggo nginstal karo urip Panggunan maneh, aman lan kinerja dipercaya. Kita jampel Jaket & selimut sing digunakake digunakake ing klep, flanges, pipes, mesin plastik, dryers, exchangers, sistem exhaust etc. Drum & tank pemanas sing digunakake kanggo panas kabeh jinis cairan kayata banyu, bahan kimia, madu, lenga, lim etc.

unsur panas, kayata mesin ingkang ndamel benter isi, coil mesin ingkang ndamel benter, bentuk pipa mesin ingkang ndamel benter, band mesin ingkang ndamel benter Keramik, mica band mesin ingkang ndamel benter, matak-in mesin ingkang ndamel benter, online digawe adhem mesin ingkang ndamel benter lan banyu adhem pemanas band, kang bisa Applied ing dadi panas silinder kabeh jinis mesin plastik, kalebu extrusion, mesin injeksi ngecor, kabel mesin drawing, pelletize, diunekake mesin syuting, ulang plastik lan mesin vulcanizing, etc. gumantung teknologi pemanas majeng lan akeh taun saka pengalaman ing produksi pemanas tradisional, kita mesthi kanggo kurban kualitas dhuwur lan pemanas rega prabawa apik, bebarengan karo banget sadurunge training sales lan sawise layanan sales.

Saiki kita kudu sawetara Doctors, Master lan engineers senior, sing darmabakti kanggo R & D ing teknologi elektromagnetik. Kajaba iku, PAMAENS cooperates karo colleges lan universities in China. Kanthi pangerten jero saka macem-macem kothak mechanical, PAMAENS setya kanggo ngembangaké pemanas prabawa kanggo macem-macem aplikasi

PAMAENS kagungan roh integritas, ambisi, efficiency lan kaunggulan. We njupuk energi nyimpen ora mung karir ing bab musik uga tanggung jawab sosial lan ngasilake kanggo motherland kita. thanks Sincere kanggo sampeyan kabeh lan pangarep-arep kanggo kerjo bareng karo Enterprises in China lan luar negeri kanggo nggawe sinergi kanggo mangsa umum luwih bebarengan.

PAMAENS entuk ISO9001 CE lan RoHS sertifikat. Iku ditrapake test ketat lan kontrol liwat saben bagéan siji saka produk uga saben langkah Processing. PAMAENS iki sah ing impor lan ekspor rights.The produk sing didol kanggo Eropah, Timur Tengah, South Eastern Asian, Australia, US, Taiwan lan sapiturute We are setya kanggo kurban:

  1. produk kualitas
  2. rega sarujuk
  3. Flexible MOQ
  4. On-wektu pangiriman
  5. training Free instalasi lan pangopènan
  6. siji taun babar pisan
  7. OEM lan layanan desain

 



WhatsApp Online Chat !