Nyimpen energi, miwiti kene

Produsen

Our company, PAMAENS, ora mung produser, kita Desainer lan pangembang. Kita miwiti nyedhiyani solusi panas kanggo industri proses plastik wiwit 2005, lan ing 2012, kita miwiti nyedhiyani solusi saving kanggo energi dhuwur akeh industri plastik.

PAMAENS specialized ing prodhuksi pemanas industri kayata pemanas isi, pemanas saka kumparan, pemanas bentuk pipa, drum mesin ingkang ndamel benter, IBC mesin ingkang ndamel benter, pemanas band Keramik, pemanas mica band, matak aluminium / pemanas Kuningan, piring panas, pemanas Keramik infrared, lampu panas halogen infrared, karbon serat lamp panas infrared, nyimpen energi pemanas prabawa, nyimpen energi nano mesin ingkang ndamel benter, nyimpen energi Jaket jampel, lan udhara digawe adhem pemanas aluminium etc.

Our company wis sah hak poto impor lan ekspor. Kita produk sing didol kanggo donya kalebu Eropa, Amerika, Timur Tengah, Australia, Asia Kidul-Wétan, lan sapiturute layanan kita kalebu:

  1. Flexible MOQ
  2. Fast lan layang ing-wektu (biasane ing 15 dina)
  3. panggantos Free yen masalah kualitas ing wektu njamin.
  4. Layanan Sawise-sale
  5. Layanan OEM lan Potongan

 



WhatsApp Online Chat !