Nyimpen energi, miwiti kene

Quality

PAMAENS wis sistem kontrol kualitas ketat ing Sourcing materi, Processing Manufaktur, lan testing produk. We nandheske ing nggunakake bahan baku kualitas dhuwur lan mriksa kabeh bahan kita bakal nggunakake. We do testing produk 100% sadurunge kapal, test kalebu x-ray pengawasan, dirating daya lan voltase testing, kadhemen test resistance jampel, testing bocor, test meksa, suhu lumahing uniformity lan macem-macem testing electrical.

We nyedhiyani siji taun babar pisan kanggo paling produk kita, ngganteni free utawa mbalekaken bisa Applied yen kita pelanggan duwe masalah kualitas ing wektu setaun.

 



WhatsApp Online Chat !