Заштеда на енергија, почнете тука

сертификати

CE-PAMAENS

CE-PAMAENS

CE-LVD-индустриски електричен грејач-1000W

CE-LVD-индустриски електричен грејач-1000W

од н.е.

CE сертификат

CE-EMC-индустриски електричен грејач-1000W

CE-EMC-индустриски електричен грејач-1000W

ISO9002

ISO9002

ISO9003

ISO9003

Нашата компанија PAMAENS, има ИСО 9001, сертификати CE и RoHS сертификати за повеќето од нашите производи. И ние сме чување применува повеќе сертификати како што АДС, UL итн Ние би можеле да обезбедат сертификати за извоз, како C / О, Образец-E, форма-А, ФОРМА-F, Договорот за слободна трговија, итн во зависност од вашите барања.WhatsApp Online Chat !