Заштеда на енергија, почнете тука

Квалитет

PAMAENS има строга контрола на квалитетот на изворите на материјали, обработка на производство, како и производи на тестирање. Ние инсистираме на користење на висок квалитет на суровините и врши увид на сите материјали што ќе ги користат. Ние го правиме за тестирање 100% производ пред превозот, тестот вклучува рентген инспекција, тестирање отценети моќ и напон, тест ладна отпор на изолација, истекување на тестирање, тест притисок, температура на површината униформност и разни електрични тестирање.

Ние нудиме една година гаранција за повеќето од нашите производи, слободна замена или враќање на средствата може да се примени ако нашите клиенти имате било какви квалитет проблем во рок од една година.

 WhatsApp Online Chat !