Kursimit të energjisë, filloni këtu

prodhues

Kompania jonë, PAMAENS, nuk është vetëm një prodhues, ne jemi projektuesi dhe zhvilluesi i saj. Ne fillim ofrojnë zgjidhje ngrohjes për industri plastike të procesit që nga viti 2005, dhe në vitin 2012, ne fillojmë të sigurojë zgjidhje të kursimit të energjisë për të konsumojnë industrinë plastike të lartë të energjisë.

PAMAENS specializuara në prodhimin e ngrohje industriale si ngrohje fishek, spirale ngrohje, ngrohje tuba, daulles ngrohës, IBC ngrohës, ngrohje qeramike band, ngrohje mikë band, alumini hedhur / ngrohje bronzi, pjatë ngrohjes, ngrohje infra të kuqe qeramike, infrared halogjen llamba ngrohjes, karbon fibra llamba ngrohje infrared, kursimit energjisë ngrohje induksion, kursimit të energjisë ngrohës nano, ruajtjen e energjisë xhaketa izolimin, dhe me ajër të ftohur ngrohje alumini etj

Kompania jonë ka qenë i autorizuar vetë e importit dhe eksportit të drejtave. Produktet tona janë shitur në të gjithë botën, duke përfshirë Evropë, Amerikë, Lindja e Mesme, Australi, Azi Juglindore, etj shërbimet tona, duke përfshirë:

  1. fleksibile moq
  2. Shpejtë dhe në kohë të ofrimit (normalisht brenda 15 ditë)
  3. Pa pagesë zëvendësim nëse ndonjë çështje të cilësisë brenda periudhës së garancisë.
  4. Shërbimet pas shitjes
  5. OEM dhe ODM shërbimeve

 WhatsApp Online Chat !