Kursimit të energjisë, filloni këtu

cilësi

PAMAENS ka sistem të rreptë të kontrollit të cilësisë në materiale ndihmuese, përpunimin e prodhimit, dhe testimin e produkteve. Ne të këmbëngulë në duke përdorur materiale me cilësi të lartë të papërpunuara dhe të inspektojë të gjitha materialet ne do të përdorim. Ne bëjmë testimin 100% produkt para se të anijeve, testi përfshin inspektimin x-ray, vlerësuarat pushtet dhe tensionit testimin, izolimin ftohtë për matje të rezistencës, testimin rrjedhje, test presion, uniformitetin temperatura e sipërfaqes dhe testimin ndryshme elektrike.

Ne ofrojmë një vit garanci për shumicën e produkteve tona, zëvendësimet e lirë ose rimbursim mund të zbatohet në qoftë se klientët tanë kanë ndonjë problem të cilësisë brenda një viti.

 WhatsApp Online Chat !