Nyimpen tanaga, ngawitan ka dieu

Tentang Kami

Pemanasan & insulasi solusi, ngan keur anjeun

Shanghai PAMAENS téhnologi CO., LTD specializes di R & D, produksi jeung jualan tina panas nyimpen-énergi jeung produk insulasi. PAMAENS nyadiakeun instalasi, latihan jeung layanan hiji-eureun sanggeus-diobral. PAMAENS geus jadi pamimpin dina widang aplikasi pikeun téhnologi pemanasan nyimpen-énergi industri di Cina jeung mancanagara.

produk utama urang téh kaasup jaket insulasi, tank & kendang pamanas, pamanas infra red, pamanas cartridge, pamanas coil, pamanas tubular, band jeung manaskeun keramik, mika band manaskeun, tuang-di manaskeun, hawa tiis jeung manaskeun sarta cai tiis pamanas band jsb

PAMAENS kungsi kaala ISO9001 CE na RoHS sertipikat. Ieu lumaku test ketat tur kontrol ngaliwatan unggal bagian tunggal sahiji produk ogé unggal hambalan ngolah. Produk nu dijual ka Eropa, Amérika, Wétan Tengah, South Eastern Asia, Australia, Jepang, Rusia jeung sajabana

Lamun perlu solusi industri ... Urang nu sadia pikeun anjeun

Urang nyadiakeun solusi inovatif pikeun kamajuan sustainable. Tim profésional kami jalan pikeun ngaronjatkeun produktivitas jeung ongkos efektivitas dina pasaran

Taros Kami

WhatsApp Online Chat !