Nyimpen tanaga, ngawitan ka dieu

Tentang Kami

Shanghai PAMAENS téhnologi CO., LTD, specializes di R & D, produksi jeung jualan tina panas nyimpen-énergi jeung produk insulasi. PAMAENS nyadiakeun instalasi, latihan jeung layanan hiji-eureun sanggeus-diobral. PAMAENS geus jadi pamimpin dina widang aplikasi pikeun téhnologi pemanasan nyimpen-énergi industri di Cina jeung mancanagara.

produk utama urang téh kaasup jaket insulasi, tank & kendang pamanas, pamanas infra red, pamanas cartridge, pamanas coil, pamanas tubular, band jeung manaskeun keramik, mika band manaskeun, tuang-di manaskeun, hawa tiis jeung manaskeun sarta cai tiis pamanas band jsb

/tentang Kami/

The jaket insulasi, tank & pemanasan kendang jaket jeung pamanas infra red kami dimekarkeun teu ukur greatly ngurangan pamakean tanaga, ngaliwatan ngaronjatkeun efisiensi termal, ngaronjatkeun kualitas produk jeung lingkunganana berpungsi. Sajaba ti éta, produk urang anu aman pamakéan, ramah kana lingkungan, gampang pikeun masang kalawan hirup pamakéan panjang, aman tur kinerja dipercaya. Kami insulasi jaket & blankets anu loba dipaké dina valves, flanges, pipa, mesin plastik, dryers, exchanger, sistem haseup jeung sajabana Drum & tank pamanas anu dipaké pikeun panas sagala jinis cair kayaning cai, bahan kimia, madu, minyak, lem jeung sajabana

élemén panas, kayaning manaskeun cartridge, coil manaskeun, tubular manaskeun, band jeung manaskeun keramik, mika band manaskeun, tuang-di manaskeun, hawa tiis jeung manaskeun sarta cai tiis pamanas band, nu bisa dilarapkeun dina pemanasan silinder tina sagala jinis mesin plastik, kaasup Tonjolan, mesin suntik molding, kawat mesin gambar, pelletize, ditiup mesin syuting, ngadaur mulang palastik jeung mesin vulcanizing, jsb ngandelkeun téhnologi pemanasan induksi canggih tur loba taun pangalaman dina produksi pamanas tradisional, kami yakin nawarkeun kualitasna alus sarta pamanas harga induksi alus bareng jeung alus teuing méméh latihan jualan na sanggeus jasa jualan.

Kiwari kami boga Jumlah dokter, Masters sarta insinyur senior, anu dedicated ka R & D dina téhnologi éléktromagnétik. Sajaba ti éta, PAMAENS cooperates kalawan akademi jeung paguron luhur di Cina. Kalawan pamahaman jero tina rupa-rupa widang mékanis, PAMAENS anu committed kana ngamekarkeun pamanas induksi pikeun aplikasi béda

PAMAENS mibanda hiji sumanget integritas, ambisi, efisiensi na kaunggulan. Simkuring nyandak énergi nyimpen moal ukur jadi karir tapi ogé tanggung jawab sosial jeung mulih ka motherland urang. hatur nuhun tulus ka anjeun sadayana tur miharep cooperate jeung usaha di Cina jeung mancanagara nyieun sinergi pikeun masa depan umum hadé babarengan.

PAMAENS kungsi kaala ISO9001 CE na RoHS sertipikat. Ieu lumaku test ketat tur kontrol ngaliwatan unggal bagian tunggal sahiji produk ogé unggal hambalan ngolah. PAMAENS ieu otorisasi impor sarta ékspor rights.The produk nu dijual ka Eropa, Timur Tengah, Selatan Eastern Asia, Australia, AS, Taiwan jeung sajabana Kami komitmen pikeun nawarkeun:

  1. produk kualitas luhur
  2. harga nguntungkeun
  3. fléksibel MOQ
  4. Dina waktu pangiriman
  5. latihan bébas tina instalasi tur pamaliharaan
  6. jaminan Sataun
  7. OEM sarta jasa desain

 



WhatsApp Online Chat !