Nyimpen tanaga, ngawitan ka dieu

certifications

CE-PAMAENS

CE-PAMAENS

CE-LVD-industri listrik manaskeun-1000w

CE-LVD-industri listrik manaskeun-1000w

CE

CE bijil

CE-EMC-industri listrik manaskeun-1000w

CE-EMC-industri listrik manaskeun-1000w

ISO9002

ISO9002

ISO9003

ISO9003

PAMAENS parusahaan urang, boga ISO 9001, sertipikat CE jeung sertipikat RoHs pikeun kalolobaan produk urang. Sarta kami anu ngajaga nerapkeun langkung sertipikat kayaning CSA, UL etc.We bisa nyadiakeun sertipikat ékspor sapertos C / O, formulir-E, formulir-A, formulir-F, FTA, jsb nurutkeun requests Anjeun.



WhatsApp Online Chat !