Nyimpen tanaga, ngawitan ka dieu

pabrik

parusahaan urang, PAMAENS, teu ukur produser, kami desainer sarta pamekar. Urang mimitian nyadiakeun solusi pemanasan pikeun industri prosés palastik saprak 2005, sarta dina 2012, urang mimitian nyadiakeun solusi hemat energi pikeun énergi tinggi consuming Industri plastik.

PAMAENS husus dina ngahasilkeun pamanas industri kayaning pamanas cartridge, pamanas coil, pamanas tubular, kendang jeung manaskeun, IBC manaskeun, pamanas band keramik, pamanas mika band, matak aluminium / pamanas kuningan, plat pemanasan, pamanas keramik infra red, lampu pemanasan halogén infra red, karbon serat lampu pemanasan infra red, nyimpen energi pamanas induksi, nyimpen energi nano manaskeun, nyimpen energi jaket insulasi, sarta hawa tiis pamanas aluminium jsb

parusahaan urang geus otorisasi hak diri impor sarta ékspor. produk urang nu dijual ka sakuliah dunya kaasup Eropa, Amerika, Wétan Tengah, Australia, Asia Tenggara, jeung sajabana jasa kami kaasup:

  1. fléksibel MOQ
  2. Saum sareng pangiriman dina waktu (ilaharna dina 15 poé)
  3. ngagantian bébas lamun sagala isu kualitas dina jaman garansi.
  4. jasa saatos-diobral
  5. jasa OEM na ODM

 



WhatsApp Online Chat !