Nyimpen tanaga, ngawitan ka dieu

kualitas

PAMAENS boga sistem kadali kualitas ketat dina sourcing bahan, pamrosésan manufaktur, sarta nguji produk. Simkuring keukeuh dina ngagunakeun bahan baku kualitasna alus sarta mariksa sakabéh bahan urang make. Urang ngalakukeun nguji produk 100% saméméh pengiriman barang, ujian ngawengku x-ray inspeksi, dipeunteun kakuatan jeung tegangan nguji, tiis test lalawanan insulasi, nguji leakage, test tekanan, suhu permukaan uniformity sarta sagala rupa nguji listrik.

Urang nyadiakeun jaminan sataun pikeun kalolobaan produk urang, Panggantian bébas atawa ngabalikeun duit bisa dilarapkeun lamun nasabah urang ngagaduhan masalah kualitas dina sataun.

 



WhatsApp Online Chat !