Pipa mesin ingkang ndamel benter - China Shanghai Pamaens Teknologi
Nyimpen energi, miwiti kene

mesin ingkang ndamel benter bentuk pipa

Short Description:

Heaters bentuk pipa sing digunakake digunakake kanggo panas cairan, online utawa logam minangka cara dipercaya, ekonomi, lan Versatile, kang bisa digunakake ing macem-macem gedhe saka aplikasi, kalebu sing karo Watesan ukuran kanggo spasi cilik.


  • Potongan: US $ 2- 30 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 5 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 100000 Bagéyan saben Wulan
  • Shipping: Express, kapal segara, kapal udhara
  • Sarat Pembayaran: T / T, PAYPAL, WESTERN UNION
  • Wektu produksi: 7-15 dina
  • Detail produk

    Tags Product

    Keterangan

    item Name

    bentuk pipa Heater

    Item No

    PM-TH

    Tegangan

    6-600 V

    wattage

    selaras

    diameteripun Tube

    3 mm kanggo 30 mm (selaras)

    wangun

    U wangun, W wangun, Coil wangun, pindho wangun W, terus, 3 U wangun etc

    Koleksi:

    mesin ingkang ndamel benter bentuk pipa, finned mesin ingkang ndamel benter bentuk pipa, cagak mesin ingkang ndamel benter, kecemplung mesin ingkang ndamel benter etc

    Max. suhu operasi:

    1000 ° C (gumantung bahan)

    toleransi diameter

    +/- 0.1mm

    toleransi Length

    +/- 3% (gumantung wujud)

    toleransi wattage

    +/- 5%

    toleransi voltase

    +/- 5%

    Certificates

    CE, RoHS

    Packaging

    Carton box / fumigation kayu-kayuan cilik free

    Material

    inti

    Cr20Ni80, kualitas dhuwur Swedish kabel resistance avalible

    Insulation

    Dhuwur kemurnian compacted Magnesium Ingot

    materi sarung

    SS304 / SS316L / Incoloy 800 / Tembaga / SS201 karo utawa w / o Teflon kanggo nutupi

    aksesoris Informasi

    Flanges / Sewing / kabel Lead

    pilihan

    Finnes

    pilihan

    Nepangaken saka bentuk pipa Heater

    Heaters bentuk pipa sing digunakake digunakake kanggo panas cairan, online utawa logam minangka cara dipercaya, ekonomi, lan Versatile, kang bisa digunakake ing macem-macem gedhe saka aplikasi, kalebu sing karo Watesan ukuran kanggo spasi cilik. Padha ngidini kanggo malah distribusi panas uga kekuatan dielektrik dhuwur. pemanas bentuk pipa bisa kawangun menyang macem-macem pola. konstruksi dasar bentuk pipa Heater unsur kang kasusun saka Koil helical dirancang komputer-80% Nikel 20% alloy Krom resistance kabel campuran gandheng kanggo nikel-ditutupi baja terminal pins kadhemen. Déwan iki sabenere dowo lan pusaté ing klambi ketat unsur logam, kang banjur kapenuhan Grade "A" Magnesium Ingot wêdakakêna (MgO). tabung kapenuhan banjur compacted dening pabrik abang muter menyang ngalangi massa, permanen stabil Koil ing tengah tabung nalika nyediakake transfer panas banget lan kekuatan dielektrik antarane Koil lan klambi ketat ing.

    Tambahan saka bentuk pipa Heater

    tahan Moisture unsur mesin ingkang ndamel benter 

    Strength dielektrik dhuwur

    Biaya efisien lan awet

    sawetara saka sudhut dhiameter lan pola kasedhiya

    klambi ketat stainless steel kanggo resistance karat

    Aplikasi saka bentuk pipa Heater

    Medical equipment

    industri pangan layanan

    Plastics

    industri lenga

    Semiconductor

    RFQ

    1. Diameter

    2. Length

    3. Bentuk utawa gambar

    4. voltase & wattage

    5. Apa jinis kabel timbal lan iku dawa

    6. Quantity


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat !