Заштеда на енергија, почнете тука

Производител

Нашата компанија, PAMAENS, не е само производител, ние сме дизајнер и развивач. Започнуваме обезбеди греење решенија за пластични индустрии процес од 2005 година, а во 2012 година, ние почнуваме да обезбеди заштеда на енергија решенија за конзумирање пластична индустрија висока енергија.

PAMAENS специјализирани во производство на индустриски грејачи, како што се грејачи кертриџ, спирални грејачи, цилиндричен грејачи, барабан Бојлер, ИБЦ Бојлер, керамички групата грејачи, мика групата грејачи, алуминиумска / месинг грејачи, грејната плоча, инфрацрвена керамички греачи, инфрацрвена греење светилка халоген, јаглерод влакна инфрацрвена греење светилка, заштеда на енергија грејачи индукција, заштеда на енергија нано Бојлер, заштеда на енергија изолација јакни, и воздушно ладење алуминиум грејачи итн

Нашата компанија е овластен права себе увоз и извоз. Нашите производи се продаваат во целиот свет, вклучувајќи Европа, Америка, Средниот Исток, Австралија, Југоисточна Азија, итн Нашите услуги, вклучувајќи:

  1. флексибилни MOQ
  2. Брз и за време на испорака (обично во рок од 15 дена)
  3. Слободна замена доколку ги има проблеми со квалитетот во рамките на гарантниот период.
  4. По-продажба на услуги
  5. ОЕМ и ODM услуги

 WhatsApp Online Chat !