Kursimit të energjisë, filloni këtu

Certifikatat

CE-PAMAENS

CE-PAMAENS

CE-LVD-industrial elektrik ngrohës-1000W

CE-LVD-industrial elektrik ngrohës-1000W

Er

CE Certificate

CE-EMC-industrial elektrik ngrohës-1000W

CE-EMC-industrial elektrik ngrohës-1000W

ISO9002

ISO9002

ISO9003

ISO9003

PAMAENS Kompania jonë, ka ISO 9001, certifikata CE dhe RoHS certifikatat për shumicën e produkteve tona. Dhe ne jemi të mbajtur të aplikojnë më shumë certifikata të tilla si CSA, UL etc.We mund të sigurojë certifikatat e eksportit të tilla C / O, FORMULARI-E, FORM-A, FORMA-F, MTL, etj sipas kërkesave tuaja.WhatsApp Bisedë Online!