Tuang di Panaskeun - Cina Shanghai Pamaens Téhnologi
Nyimpen tanaga, ngawitan ka dieu

Tuang di Panaskeun

Pondok Description:

Tuang di pamanas ngagabungkeun luhur pamanas kualitas tubular sarta konduktivitas termal alloy non-ferrous tinggi. Unsur panas anu diuji 100% sateuacan na sanggeus casting. téhnik foundry modern mastikeun hiji padet, haratis porosity casting.


  • FOB Harga: US $ 20- 99 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 2 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 1000 Potongan per Bulan
  • Pengiriman barang: Express, pengiriman barang sagara, pengiriman barang hawa
  • Sarat pembayaran: T / T, PayPal, Western Union
  • Waktos Produksi: 10-25 poé
  • jéntré produk

    Tags produk

    spésifikasi

    item Ngaran

    Tuang-di Panaskeun

    Item No.

    PM-CIB

    Voltaseu

    110 ~ 650 V, 1 atanapi 3 fase

    Wattage

    ngaropéa

    nu ngeunaan jeung susunan

    Biasa, hawa tiis, cai tiis

    baku ketebalan

    1 inci (bisa ngaropéa)

    kapadetan wattage maksimum

    5 w / cm sq

    hawa malapah

    600 ° C

    Max. temp operasi:

    600 ° C

    kasabaran Wattage

    +/- 5%

    sertipikat

    CE, RoHs

    bungkusan

    Fumigation hal kai bébas

    material

    tube pemanasan

    Steel baja 304 tube kalawan Cr20Ni80

    bahan insulasi

    Aluminium, kuningan, perunggu, beusi

    tube cai

    Steel baja 304 tube (ngan pikeun cai tiis band manaskeun)

    asesoris Émbaran

    hubungan

    kotak sambungan, ledakan kotak sambungan buktina, keramik block wiring, tulisan ngariung, plugs jsb

    Shrouds

    Steel baja 304 (ngan pikeun hawa tiis band manaskeun)

    kipas cooling hawa

    Sadia (ngan pikeun hawa tiis band manaskeun)

    Perkenalan ti matak di pamanas

    Tuang di pamanas ngagabungkeun luhur pamanas kualitas tubular sarta konduktivitas termal alloy non-ferrous tinggi. Unsur panas anu diuji 100% sateuacan na sanggeus casting. Téhnik foundry modern mastikeun hiji padet, haratis porosity casting. Sanggeus casting di pamanas anu machined pikeun mastikeun hiji kontak nutup dina beungeut kerja. Tuang Dina pamanas bisa disadiakeun kalawan clamping Straps atanapi kalawan diwangun dina clamping hartosna.
    PAMAENS bisa nyadiakeun matak biasa di manaskeun, tuang di cooling cai manaskeun sareng tuang di pamanas cooling hawa kalawan blowers hawa dina bentuk band atanapi datar. Pamanas kalawan ngawujud dina armor, terminal pos, perumahan terminal jeung rupa-rupa terminations listrik nu aya. Baku cooling terminations tube oge aya. Casting kualitas dijaga ku nguji radiographic periodik. Jasa radiography diagnostik nu sadia upami diperlukeun.

    Fitur tina tuang di pamanas

    Hawa: Aluminium Galunggung nepi ka 400 ℃, kuningan Galunggung nepi ka 650 ℃,

    Watt Density: Aluminium alloy - 35 w / sq di palih elemen manaskeun, alloy Kuningan - 45 w / sq di palih elemen manaskeun

    Tegangan: Nepi ka 480 volt - Tunggal tur tilu fase

    Roller Ukuran: 2 "diameter na nepi. 1-1 / 2 lebar tur nepi (dina 1/2 "increments)

    baku 1/4 ka 20 terminal Post: Terminal

    Shealth: steel Steel

    Ningkatna Collars: 1/4, 3/8, 1/2, 5/8, 3 / 4Designed husus pikeun Hot Stamping Cekap

    Transfer Panas efisien

    Tuang-di pamanas bisa disadiakeun kalawan tabung cooling & mungkas pas

    Rupa-rupa terminations Panaskeun

    hawa beungeut seragam 

    Aplikasi tina tuang di pamanas

    Suntik na niup kapang

    Extruders

    Molds & mati

    mesin bungkusan

    equipments lab

    Atribut ti matak di pamanas

    jenis insulasi: Aluminium, kuningan jeung beusi

    Wangun: tipe Band jeung tipe datar

    Pemanasan sarta cooling: Air cooling matak dina manaskeun aluminium / kuningan, tuang di cai cooling aluminium / kuningan manaskeun, matak biasa di aluminium / kuningan / beusi manaskeun

    tipe pemanasan: pemanasan Batin jeung panas luar

    RFQ

    1. diaméterna, lebar, sarta ketebalan

    2. tegangan & wattage

    tipe 3. Connection

    panjangna 4. Kawat lamun boga

    5. Posisi liang thermocouple lamun boga

    6. Tipe: matak band manaskeun, hawa tiis band manaskeun atawa cai tiis band manaskeun

    7. kuantitas


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !