Coil Panaskeun - Cina Shanghai Pamaens Téhnologi
Nyimpen tanaga, ngawitan ka dieu

coil Panaskeun

Pondok Description:

Coil pamanas dijieun tina kawat lalawanan Chrome nikel ditempatkeun di jero tube baja Chrome nikel ngeusi bubuk MgO na compacted pikeun mindahkeun panas efisien gancang tur.


  • FOB Harga: US $ 15- 45 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 2 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 1000 Potongan per Bulan
  • Pengiriman barang: Express, pengiriman barang sagara, pengiriman barang hawa
  • Sarat pembayaran: T / T, PayPal, Western Union
  • Waktos Produksi: 5-15 poé
  • jéntré produk

    Tags produk

    spésifikasi

    item Ngaran

    coil Panaskeun

    Item No.

    PM-CH

    Voltaseu

    6-480 V

    Wattage

    ngaropéa

    Ukuran bagian cross

    3.0 x 3.0, 3,30 x 3,30, 3,5 x 3,5, 4 x 4, 4,20 x 2,20, 4,20 x 2,50 jsb

    dimensi

    ngaropéa

    Intermittent operasi max. temp:

    1500 ° F (815 ° C)

    Kontinyu temp operasi:

    1200 ° F (649 ° C)

    kasabaran diaméterna coil

    -0.1mm mun -1mm

    kasabaran panjang

    +/- 1 mm

    kasabaran Wattage

    +/- 5 w

    panjang bagian tiis

    Bisa ngaropéa

    sertipikat

    CE, RoHs

    bungkusan

    packing misah jeung karton kotak / fumigation CAS kai bébas

    material

    Inti

    Cr20Ni80, kualitas luhur Swedia kawat lalawanan téh avalible

    penyekatan

    purity tinggi compacted magnésium Oksida

    bahan malapah

    SS304

    kabel

    Nilon, logam braided, orat, karét silicone, kevlar

    asesoris Émbaran

    Diwangun dina thermocouple

    K tipe atawa tipe J (pilihan)

    panutup Encased

    stainless steel 304 (pilihan)

    Perkenalan ti coil Panaskeun

    coil pamanasdijieun tina kawat lalawanan Chrome nikel ditempatkeun di jero tube baja Chrome nikel ngeusi bubuk MgO na compacted pikeun mindahkeun panas efisien gancang tur. The pamanas runner panas anu annealed ka acquire malleability pikeun bending kana bentuk mana wae. Suntik molding coil pamanas kalawan thermocouples anu available.Coil pamanas bisa coiled, pikeun ngabentuk pamanas coil anu idéal iraha loba panas anu diperlukeun dina spasi dipasrahkeun. Pamanas coil boga loba aplikasi tapi lolobana garapan salaku sél pemanasan kuat jero nozzles runner panas di molding suntik plastik.

    Fitur of Panaskeun cartridge

    hawa operasi Intermittent ka 1500 ° F (815 ° C)

    pemanasan Rapid jeung cooling alatan konstruksi massa low

    elemen pemanasan disegel ti kontaminasi

    malapah stainless steel pikeun lalawanan korosi

    thermocouple internal pilihan pikeun control suhu

    hawa operasi kontinyu kana 1200 ° F (649 ° C)

    Aplikasi tina Panaskeun cartridge

    Suntik molding mesin nozzle 

    Panas runner Nozzles & Bushings 

    machineries bungkusan

    Panas molds runner suntik.

    Suntik & Blow molding Mesin Nozzles.  

    Pepet prefrom & molds wadahna témbok Ipis

    Manifolds runner panas.

    RFQ

    1. diaméterna

    2. Panjang

    4. tegangan & wattage

    5. Naon jenis kawat nuju sareng éta panjangna

    6. kuantitas


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • produk patali

    
    WhatsApp Online Chat !