Tubular manaskeun - Cina Shanghai Pamaens Téhnologi
Nyimpen tanaga, ngawitan ka dieu

manaskeun tubular

Pondok Description:

Pamanas tubular anu loba dipaké panas cair, hawa atawa logam saperti cara dipercaya, ekonomis, sarta serbaguna, anu bisa dipaké di rupa-rupa kaperluan aplikasi, kaasup jalma kalawan larangan ukuran pikeun spasi leutik.


  • FOB Harga: US $ 2- 30 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 5 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 100000 Potongan per Bulan
  • Pengiriman barang: Express, pengiriman barang sagara, pengiriman barang hawa
  • Sarat pembayaran: T / T, PayPal, Western Union
  • Waktos Produksi: 7-15 poé
  • jéntré produk

    Tags produk

    spésifikasi

    item Ngaran

    tubular Panaskeun

    Item No.

    PM-TH

    Voltaseu

    6-600 V

    Wattage

    ngaropéa

    diaméterna tube

    3 mm nepi ka 30 mm (ngaropéa)

    wujud

    U bentuk, W bentuk, coil bentuk, ganda bentukna W, lempeng, 3 U bentukna jsb

    tipe:

    manaskeun tubular, finned manaskeun tubular, flange manaskeun, immersion manaskeun jsb

    Max. temp operasi:

    1000 ° C (gumantung bahan)

    kasabaran diaméterna

    +/- 0.1mm

    kasabaran panjang

    +/- 3% (gumantung wangun béda)

    kasabaran Wattage

    +/- 5%

    kasabaran tegangan

    +/- 5%

    sertipikat

    CE, RoHs

    bungkusan

    Karton kotak / fumigation hal kai bébas

    material

    Inti

    Cr20Ni80, kualitas luhur Swedia kawat lalawanan téh avalible

    penyekatan

    purity tinggi compacted magnésium Oksida

    bahan malapah

    SS304 / SS316L / Incoloy 800 / Tambaga / SS201 nganggo atanapi w / o Teflon palapis

    asesoris Émbaran

    Flanges / threads / kawat Diterangkeun

    meunang milih

    Finnes

    meunang milih

    Perkenalan ti tubular Panaskeun

    Pamanas tubular anu loba dipaké panas cair, hawa atawa logam saperti cara dipercaya, ekonomis, sarta serbaguna, anu bisa dipaké di rupa-rupa kaperluan aplikasi, kaasup jalma kalawan larangan ukuran pikeun spasi leutik. Aranjeunna ngawenangkeun keur malah distribusi panas ogé kakuatan diéléktrik tinggi. pamanas tubular bisa ngawujud kana rupa-rupa pola. konstruksi dasar tubular Panaskeun Unsur urang diwangun ku hiji coil hélik dirancang komputer-of 80% nikel 20% alloy Chromium lalawanan kawat fusi dilas kana nikel-coated baja terminal pin tiis. assembly Ieu persis stretched na dipuseurkeun di malapah unsur logam, anu satuluyna ngeusi Kelas "A" Magnésium Oksida bubuk (MgO). tabung kaeusi ieu lajeng compacted ku ngagiling réduksi roll kana massa padet, permanén Ajeg coil dina puseur tabung bari nyadiakeun mindahkeun panas unggulan jeung kakuatan diéléktrik antara coil sarta cungkup.

    Fitur of tubular Panaskeun

    tahan Uap elemen manaskeun 

    Kakuatan diéléktrik tinggi

    Cost efisien jeung awét

    rupa-rupa diaméter sarta pola sadia

    malapah stainless steel pikeun lalawanan korosi

    Aplikasi tina tubular Panaskeun

    alat-alat médis

    industri jasa dahareun

    plastik

    industri minyak

    Semiconductor

    RFQ

    1. diaméterna

    2. Panjang

    3. wangun atawa gambar

    4. tegangan & wattage

    5. Naon jenis kawat nuju sareng éta panjangna

    6. kuantitas


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !